Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Lopen | Trimmen | Wandelen

Binnen Atledo is er een breed aanbod van loop- en wandeltrainingen. Een groot deel van de lopers zijn recreatieve sporters die naast de sociale contacten ook hun conditie willen onderhouden. Voor hen zijn er bijna dagelijks trainingen (wandelen, ouderen in beweging, diverse loopgroepen). Voor degenen die al een tijd niet meer gesport hebben, wordt er 2x per jaar een Run for Fungroep gestart waarin goed begeleid, opbouwend, gewerkt wordt naar het 5 km aaneen kunnen hardlopen. Van daaruit kan er doorgestroomd worden naar de diverse loopgroepen.Voor de loper die al 10 km aaneen kan lopen en/of meer prestatie- of wedstrijdgericht wil trainen, zijn er ook mogelijkheden. Raadpleeg de Loop- en Wandelwijzer om een groep uit te zoeken die het best bij je past. Ook combinaties van trainingsgroepen zijn mogelijk.

Voor vragen over de trainingsgroepen en trainingsmogelijkheden kun je altijd contact opnemen met de looptrainerscoördinator

Looptrainerscoordinator
VACANT
tc-loop@atledo.nl


Overzicht trainingstijden
Een overzicht van de trainingstijden van alle loop- en wandelgroepen van Atledo.

Clubkleding
Alle verschillende kledingstukken, voorbeelden en prijzen.

Inschrijven
Het ATLEDO inschrijfformulier met informatie omtrent de contributiekosten van Atledo.
(nieuw formulier per 18-06-2018)

Baanregels
Op de atletiekbaan gelden een aantal afspraken zodat alle groepen met plezier gebruik kunnen maken van de atletiekbaan zonder zich te storen aan een ander. Lees de baanregels door en respecteer deze bij een training.