Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Collin Bressers/ Martijn Flipsen winnen Sportgala

Geplaatst op zondag 23 september 2018 om 13:15 uur

Atledoërs Colin Bressers en Martijn Flipsen winnaars sportgala 2018

Het is bijna een traditie dat tijdens het jaarlijkse Sportgala Dongen atleten van Atledo genomineerd worden. Dit jaar waren er maar liefst 4 atleten genomineerd: Anne de Jong (meisjes junioren), Agnes van Suijlekom (dames senioren), Colin Bressers (jongens junioren) en Martijn Flipsen (heren senioren). De laatste twee werden door de jury in hun categorie verkozen tot sporter van het jaar.

Colin Bressers zijn hele prijzenkast hangt al vol met medailles en zijn kamer is te klein voor alle bekers die hij al gewonnen heeft maar deze prijs is echt een eer zegt zijn trotse moeder. Als beste sporter gekozen worden door een jury is geweldig.

Colin traint bij de specials van Atledo. Het valt niet mee om te trainen zonder maatje. Daarom wordt getracht om nog meer atleten aan Atledo te binden om zo Atledo en Colin naar een hoger plan te krijgen. Het zou fantastisch zijn als Colin, doordat hij vergezeld wordt door een maatje, mee zou kunnen doen aan reguliere wedstrijden.

Martijn Flipsen is in zijn vrije tijd altijd bezig met atletiek. Hij loopt, springt, gooit en daarnaast fietst hij ook nog regelmatig. In en tienkamp vindt Martijn onvoldoende uitdaging. Daarom richt hij zich op een twintigkamp. Martijn is gek op uitdagingen. De zilveren medaille bij de wk twintigkamp in Turnhout was een direct gevolg van alle trainingen die Martijn gedaan heeft. Deze wereldprestatie heeft de jury van Sportgala Dongen doen besluiten Martijn tot sportman van het jaar te verkiezen. Martijn is een man van weinig woorden maar is supertrots op deze prijs.

Helaas bleef het dit jaar bij een nominatie voor Anne de Jong en Agnes van Suijlekom. Maar als zij zo blijven trainen zoals ze nu doen volgen er waarschijnlijk nog meer nominaties.