Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

De ATLEDO Clubkampioenen zijn weer bekend

Geplaatst op maandag 1 oktober 2018 om 09:23 uur

Onder een stralend zonnetje werkte een 75 tal technische atleten de jaarlijke clubkampioenschappen af.

Met behulp van een deskundige groep juryleden (dank voor jullie hulp) wisten zowel de jongste als de alleroudste Atledoërs hun meerkamp af te werken. Voor sommige jongste pupillen hun eerste ervaring met de atletieksport en zij werden luid aangemoedigd door hun supporters langs de kant van de baan. Voor de wat oudere junioren, senioren en masters het weerzien met o.a. die hoge hordes ("ze lijken ook elk jaar hoger te worden"), het altijd spectaculaire polsstokhoogspringen of de gevreesde lange afstand.

Op de zaterdag werd de 1e dag van de clubkampioenschappen afgesloten met een lekkere BBQ, de atleten die nog bleven hangen sloten met veel plezier aan bij de DDDQ waar een team van bijna uitsluitend Atledoërs tot laat in de avond zwoegde op alle leuke vragen en opdrachten.

Het format van deze wedstrijd waarbij de ouderen in twee dagen de volledige officiele meerkamp proberen af te werken, de specials en pupillen ieder op hun eigen dagen maar liefst 6 ! onderdelen op 1 dag doen, heeft zijn waarde weer bewezen. Mochten er nog op- en aanmerkingen zijn waardoor we deze wedstrijd nog beter (en misschien ook nog wat drukker) kunnen maken, stuur dan een mail naar onze wedstrijdorganisatie (woc@atledo.nl).

Alle uitslagen vind je HIER.

Ben je benieuwd wie er de voorgaande jaren clubkampioen is geworden, klik dan HIER.