Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo bedankt de Rabobank

Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 om 20:14 uur

Rabobank Tilburg en omstreken draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe en laat dat ook merken door jaarlijks een deel van haar winst aan de verenigingen te schenken in de vorm van sponsoring.

Ook dit jaar is er weer gekozen voor de opzet in de vorm van de Rabobank Clucbkas Campagne. Dat houdt in dat verenigingen zich met een evenement of project dat zij zelf organiseren kunnen inschrijven. Daar wordt dan door de leden van de Rabobank op gestemd. Iedere Rabobank lid heeft vijf stemmen en iedere stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag in geld. In totaal was er dit jaar 200.000 euro beschikbaar.

Ook Atledo heeft meegedaan en zich aangemeld met het Jeugdkamp en het Specials Event 2019. Dat heeft dat veel leden aangesproken want we hebben héél veel stemmen gekregen en een cheque mogen ontvangen met het fantastische bedrag van ruim 1.516 euro.

Daar zijn we erg blij mee en we zullen het geld dan ook goed besteden. 

Atledo bedankt de Rabobank Tilburg en omstreken en alle Rabobank leden die op ons hebben gestemd dan ook van harte voor hun steun aan onze vereniging.

Heb je een rekening bij de Rabobank? Wordt dan lid (is gratis) en stem volgend jaar ook op Atledo.

Bestuur Atledo